Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

4½ dagar kvar.

Ja de är inte många dagar kvar av året nu. Från och med 2 Januari så är de åter till viktkampen och hopps på att man nu kan klara av att hålla sig hårt fast vid den. Efter all julmat och godis så längtar jag verkligen efter annan mat. Jag ska köra igång med en mix av LCHF och GI denna gången också, för då mådde jag som bäst och hade inte lika problem med maten. Jag får dock vara lite försiktig med ägg och ost på morgonen pga gallsten, men i övrigt ska de inte vara någon fara.

4½ dagar kvar.

Ja de är inte många dagar kvar av året nu. Från och med 2 Januari så är de åter till viktkampen och hopps på att man nu kan klara av att hålla sig hårt fast vid den. Efter all julmat och godis så längtar jag verkligen efter annan mat.

Jag ska köra igång med en mix av LCHF och GI denna gången också, för då mådde jag som bäst och hade inte lika problem med maten. Jag får dock vara lite försiktig med ägg och ost på morgonen pga gallsten, men i övrigt ska de inte vara någon fara.

De var denna julen de.

Tack och lov att de snart är över. De blev verkligen inte som jag tänkt mig. (Fast blir de någonsin de för oss?) Pappa blev kvar här till juldagen då åkte han hem för att undvika "snöovädret". Vi fick i allafall hjälp med att ställa in skåpluckorna, resten får vi ta själv och vi får väl se när de blir gjort. Vi hade juh behövt lite hjälp med att montera på handtagen och fixat med mosakien... Höjd punkten var då de stora paketet som hade mitt namn på och så klart hundarnas arbete med att få upp sina paket. Så vad fick jag då? Av pappa fick jag kökshanddukar (Som min mamma köpt en gång i tiden, några av dom behöver fixas till lite och sätta såndär uggla på). Vi fick tillsammans en skärve (undra om de stavas sådär?). Av min man fick ett presentkort att handla för på en guldbutik och i de där stora paketet med mitt namn på låg de en väska med (Titta här) Nu ska jag bara hitta plats så jag kan prova den också. Justja höll nästan på att glömma paketen jag fick av min vän Malin. Av henne fick jag ett paket som vart ett Gratulerar-till-nya-köket och de innehöll en super snygg julig kökshandduk och två såna där man tar ut varma plåtar med, den ena såg ut som en vante och den andra som en igelkott/piggsvin. I julpakten låg de penskrin svart/vitt med innehåll och sedan en skrivbok och brevpapper. Undra om de var en liten pik.... ;-) hihihi. På julafton åt vi julbord här hemma som jag och min man fixat. Åh min pappa kan konsten att dra ur än all ork och kraft. Han Tackade min man för den godan maten som han lagat, men när min man sa att jag gjort köttbullarna och revbensspjällen. Sa min pappa inte ett skit. Åh de betyder bara två saker, att han inte gillar något jag gör el att de inte smakade nå vidare alls. Åh jag tycker att är de något som inte smakade så gott så kan man juh säga de, för de lär man sig så mycket av. Åh kvällen slutade inte den bästa heller tyvärr. Vi satt och snackade lite och pratade om både de ena och de andra och då kom de upp detta med att vi sällan har besök. Då slänger gubben ur sig att de beror på oss och alla regler. Snacka om att jag blev ställd. Va då regler? Troligen syftar han på dom få gånger jag säger ifrån att han inte ska peta med bestik/pennor osv i snuset (Kanske bara jag som tycker de är vidrigt) och att han fått hård kommentarar att INTE mata hundarna med något What so ever. Åh de har bara att göra med att jag tänker på Rita som har problem med magen och jag vill inte utsätta henne för att få dra med diare i veckor bara pga mat. De ser jag inte som en regel utan som att vara djurvän. De slutade med att han sa att folk inte tycker de är nå kul att komma till oss och då kommer dom inte. Snacka om att sparka på någon som redan ligger. Så just nu känns de som allt kvittar. Endel kanske kommer tycka att jag är överkänslig, men efter ett hårtliv som innehållit mest motgångar så är de svårt att inte vara känslig och ta åt sig. Så nästa år och alla dom kommande åren blir de bara jag min man och våra djur...

De var denna julen de.

Tack och lov att de snart är över. De blev verkligen inte som jag tänkt mig. (Fast blir de någonsin de för oss?) Pappa blev kvar här till juldagen då åkte han hem för att undvika "snöovädret". Vi fick i allafall hjälp med att ställa in skåpluckorna, resten får vi ta själv och vi får väl se när de blir gjort. Vi hade juh behövt lite hjälp med att montera på handtagen och fixat med mosakien...

Höjd punkten var då de stora paketet som hade mitt namn på och så klart hundarnas arbete med att få upp sina paket. Så vad fick jag då?

Av pappa fick jag kökshanddukar (Som min mamma köpt en gång i tiden, några av dom behöver fixas till lite och sätta såndär uggla på). Vi fick tillsammans en skärve (undra om de stavas sådär?).

Av min man fick ett presentkort att handla för på en guldbutik och i de där stora paketet med mitt namn på låg de en väska med (Titta här) Nu ska jag bara hitta plats så jag kan prova den också.

Justja höll nästan på att glömma paketen jag fick av min vän Malin. Av henne fick jag ett paket som vart ett Gratulerar-till-nya-köket och de innehöll en super snygg julig kökshandduk och två såna där man tar ut varma plåtar med, den ena såg ut som en vante och den andra som en igelkott/piggsvin. I julpakten låg de penskrin svart/vitt med innehåll och sedan en skrivbok och brevpapper. Undra om de var en liten pik.... ;-) hihihi.

På julafton åt vi julbord här hemma som jag och min man fixat. Åh min pappa kan konsten att dra ur än all ork och kraft. Han Tackade min man för den godan maten som han lagat, men när min man sa att jag gjort köttbullarna och revbensspjällen. Sa min pappa inte ett skit. Åh de betyder bara två saker, att han inte gillar något jag gör el att de inte smakade nå vidare alls. Åh jag tycker att är de något som inte smakade så gott så kan man juh säga de, för de lär man sig så mycket av.
Åh kvällen slutade inte den bästa heller tyvärr. Vi satt och snackade lite och pratade om både de ena och de andra och då kom de upp detta med att vi sällan har besök. Då slänger gubben ur sig att de beror på oss och alla regler. Snacka om att jag blev ställd. Va då regler? Troligen syftar han på dom få gånger jag säger ifrån att han inte ska peta med bestik/pennor osv i snuset (Kanske bara jag som tycker de är vidrigt) och att han fått hård kommentarar att INTE mata hundarna med något What so ever. Åh de har bara att göra med att jag tänker på Rita som har problem med magen och jag vill inte utsätta henne för att få dra med diare i veckor bara pga mat. De ser jag inte som en regel utan som att vara djurvän.
De slutade med att han sa att folk inte tycker de är nå kul att komma till oss och då kommer dom inte. Snacka om att sparka på någon som redan ligger. Så just nu känns de som allt kvittar.

Endel kanske kommer tycka att jag är överkänslig, men efter ett hårtliv som innehållit mest motgångar så är de svårt att inte vara känslig och ta åt sig. Så nästa år och alla dom kommande åren blir de bara jag min man och våra djur...

Nyårsafton!

Ja jag vet de är en stund kvar tills året är slut, men måste juh bara skriva. Då ska vi inte vara hemma! Nä i år ska vi avsluta året hos en old vän till mig och hennes kille och hans barn. Så på nyårsafton efter att mannen slutat jobba så ska vi dra till Västerås för att fira in de nya året. De ska bli så kul så. De bästa är väl även att våra hundar är välkommen och vi ska få övernatta hos dom. Första gången vi inte kommer vara hemma. Helt otroligt. Nu måste man juh komma på vad man ska ha på sig. Kanske skulle kolla i mellandagarna om dom har något nyårs snyggt på dom stora avdelningarna.

3 paket!

Jag måste ha varit snäll i år. Idag med posten kom ett paket som innehöll hela 3 paket. 1 var gratulerar-till-nya-köket-present och dom 2 andra var julklappar från min vän Malin. Tack snälla, men du hade inte behövt.

De har varit så mycket här hemma så jag har helt missat att jag skulle skaffa något litet till henne och hennes son, men får se kanske de kan bli någon sånt där Bättre-sent-än-aldrig-paket.

Underbara vinter.

Ja idag är de sånt där underbart vinter väder. Solen tittar fram och snön glittrar sådär underbart kallt. Idag blir de att förtränga att man har ryggvärk och köra på, måste få undan lite här hemma. Tur är att jag kan juh sitta ner och vika tvätten. De som är jobbigt dock och tar hårt är att flytta den blötta tvätten från tvättmaskinen till tummlaren el hänga upp de. Väldigt mycket kläder går juh inte att tumla tyvärr. Så min dag idag kommer att gå ut på att tvätta, torka och vika tvätt. Kul va? De är ett av dom där måstena just nu pga att de börjat ta slut på allt. Har haft en dålig tid här då vi inte fått så mycket gjort pga både orken och renoveringen. Får dock se om jag här kan få lite mer färdigt, då om bilen och vädert håller i sig så ska min pappa komma ner. Han är just nu hos min bror och hans tjej. Känner jag honom rätt så lär han nog stanna över jul och då blir de första julen som vi fått besök. ja visst vi hade julmiddag och jullunch här julafton och juldagen förra året med delar av min Mans familj. De var dock länge sedan någon från min familj var ner till oss vid jul. Så de ska bli trevligt. Så får vi säkert lite hjälp med att färdigställa köket också.

Nyårsafton!

Ja jag vet de är en stund kvar tills året är slut, men måste juh bara skriva. Då ska vi inte vara hemma! Nä iår ska vi avsluta året hos en old vän till mig och hennes kille och hans barn. Så på nyårsafton efter att mannen slutat jobba så ska vi dra till västerås för att fira in de nya året. De ska bli så kul så.
De bästa är väl även att våra hundar är välkommen och vi ska få övernatta hos dom. Första gången vi inte kommer vara hemma. Helt otroligt. Nu måste man juh komma på vad man ska ha på sig. Kanske skulle kolla i mellandagarna om dom har något nyårs snyggt på dom stora avdelningarna.

3 paket!

Jag måste ha varit snäll i år. Idag med posten kom ett paket som innehöll hela 3 paket. 1 var gratulerar-till-nya-köket-present och dom 2 andra var julklappar från min vän Malin. Tack snälla, men du hade inte behövt.

De har varit så mycket här hemma så jag har helt missat att jag skulle skaffa något litet till henne och hennes son, men får se kanske de kan bli någon sånt där Bättre-sent-än-aldrig-paket.

Underbara vinter.

Ja idag är de sånt där underbart vinter väder. Solen tittar fram och snön glittrar sådär underbart kallt. Idag blir de att förtränga att man har ryggvärk och köra på, måste få undan lite här hemma. Tur är att jag kan juh sitta ner och vika tvätten. De som är jobbigt dock och tar hårt är att flytta den blötta tvätten från tvättmaskinen till tummlaren el hänga upp de. Väldigt mycket kläder går juh inte att tumla tyvärr.

Så min dag idag kommer att gå ut på att tvätta, torka och vika tvätt. Kul va? De är ett av dom där måstena just nu pga att de börjat ta slut på allt. Har haft en dålig tid här då vi inte fått så mycket gjort pga både orken och renoveringen. Får dock se om jag här kan få lite mer färdigt, då om bilen och vädert håller i sig så ska min pappa komma ner. Han är just nu hos min bror och hans tjej.
Känner jag honom rätt så lär han nog stanna över jul och då blir de första julen som vi fått besök. ja visst vi hade julmiddag och jullunch här julafton och juldagen förra året med delar av min Mans familj. De var dock länge sedan någon från min familj var ner till oss vid jul. Så de ska bli trevligt.
Så får vi säkert lite hjälp med att färdigställa köket också.

Usch...

Igår försvann bara dagen och jag han inte alls kolla av nätet. Åh idag lär de nog bli lika lite tyvärr. Idag skulle pappa komma, men de ser inte ut att bli något pga att bilen pajat igen. När ska han skaffa sig en bättre bil som inte måste underhållas så mycket som den där. Men men han ska stanna till hos min bror och se om de går att fixa. De ser dock inte ut som de blir något besök. Vi som skulle behöva lite hjälp så vi kan använda köket mer.

Åh igår hände även något som inte får hända. Allt som kan hända händer fan oss. Vi flyttade in kylen på sin plats och sedan skulle Frysen in och jag frågade mannen om han ville ha hjälp, men han sa att de gick så bra själv så de skulle inte behövas. Va tror ni jag ser lite senare på golvet? Jo mattan är skadad. Ska inte änns en golvmatta klara av att man flyttar in en frys heller? Jag blir så trött så. Önskade att något kunde gå min väg för engångs skull, fast de verkar juh inte som så. Får inse att vi är familjen Otur till max...

Nä nu ska jag kolla av nätet och sedan är de att plocka lite och försöka se om vi kan få upp gipset och fixa till. De blev matt vit mosaik till köket. Får hoppas man valt rätt nu, men de tror jag väl. Nu undrar man bara vad mer som kan strula?

Usch...

Igår försvann bara dagen och jag han inte alls kolla av nätet. Åh idag lär de nog bli lika lite tyvärr. Idag skulle pappa komma, men de ser inte ut att bli något pga att bilen pajat igen. När ska han skaffa sig en bättre bil som inte måste underhållas så mycket som den där. Men men han ska stanna till hos min bror och se om de går att fixa. De ser dock inte ut som de blir något besök. Vi som skulle behöva lite hjälp så vi kan använda köket mer.

Åh igår hände även något som inte får hända. Allt som kan hända händer fan oss. Vi flyttade in kylen på sin plats och sedan skulle Frysen in och jag frågade mannen om han ville ha hjälp, men han sa att de gick så bra själv så de skulle inte behövas. Va tror ni jag ser lite senare på golvet? Jo mattan är skadad. Ska inte änns en golvmatta klara av att man flyttar in en frys heller? Jag blir så trött så. Önskade att något kunde gå min väg för engångs skull, fast de verkar juh inte som så. Får inse att vi är familjen Otur till max...

Nä nu ska jag kolla av nätet och sedan är de att plocka lite och försöka se om vi kan få upp gipset och fixa till. De blev matt vit mosaik till köket. Får hoppas man valt rätt nu, men de tror jag väl. Nu undrar man bara vad mer som kan strula?

Hur kunde ni?Jag fattar in. Hur kunde ni låta den godaste av dom alla försvinna? Hur kommer de sig att Vinnar blev Körsbär i likör, den som är den enda som ALLTID är kvar i alla askar och de ska kastas mest av pralinerna?
Jag vet juh en som inte kommer köpa någon Aladdin ask näsa år.
De är juh ägglikören som gör asken, med sin mörka chocklad och sitt krämiga innehåll.
Hur kunde ni?

Hur kunde ni?Jag fattar in. Hur kunde ni låta den godaste av dom alla försvinna? Hur kommer de sig att Vinnar blev Körsbär i likör, den som är den enda som ALLTID är kvar i alla askar och de ska kastas mest av pralinerna?
Jag vet juh en som inte kommer köpa någon Aladdin ask näsa år.
De är juh ägglikören som gör asken, med sin mörka chocklad och sitt krämiga innehåll.
Hur kunde ni?

Bredbandsbolaget.

Ja jag bråkar fortfarande med bredbandsbolaget, men nu har dom iallafall felanmält mitt ärende. Nu är de bara att hoppas på de bästa. Vill juh verkligen inte vara kvar hos dom då dom inte kunde erbjuda trådlös.
MEN idag kunde dom de. Ja de är sant. Nu kunde dom erbjuda mig att flytta över till en annan bättre utbygd station, men de skulle så klart kosta mig 400kr. Sa till killen jag snackade med att jag inte vill betala något för de. Hoppas just nu på att dom ska ge mig kortad upsägningstid el ingen alls, så jag kan gå över till telia och lägga både telefon och bredband i ett (skulle bli billigare dess utom).

Jag ska få en såndär test plupp hemskickad så jag kan dubbelkolla att jacket i hallen är de första jacket.
RSS 2.0