Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

MrsK Svarar på fråga!

Ja fick för ett tag sedan en fråga och personen i fråga hade ingen blogg att svara på, så jag hoppas de är okej att jag svarar här. (säg gärna till om de inte är de).Svar: de var ett tag sedan jag körde LCHF pga att jag fått gallsten och fick ett stort anfall. De är fört nu som jag börjat gå tillbaka till LCHF efter att lärt mig genom smärta vad jag kan äta och inte. Att synda är inget ovanligt när man börjar. Att gå ner i vikt el ändra sin kost är svårt och de tar ett tag att komma ur dom dåliga vanorna som man kanske skaffat sig genom åren. De jag själv brukar försöka med är att inte se de som "att jag syndade igår så då kan jag synda lite idag" De är viktigt att försöka vara lite hård fast de kan vara väldigt svårt. De är bara att se de som de är och lära sig av de. Tänk på vad de var som gjorde att di tog den där pizzan och läsken, då kan du lära dig känna igen de och hinna stoppa i tid. Att man mår dåligt som uppblåsthet har jag läst att man kan bli då man fuskar, men de är sånt som lär oss känns oss själva en hel del.
Om du inte gör de till en vana så ska de inte vara någon fara med viktnergången. Äter du bara rätt så ska du fortsätta gå ner. Den kanske kan stanna av lite.
Lycka till!


Ett tips till andra LCHFare.
Jag rekommenderar bloggaren Anna - Vägen från 137kg
Det är hos henne jag hämtar min insperation och en del av kraften. Hennes blogg har blivit en bok och en kokbok nu. De är nog drömmen de, en egen kokbok. ;-)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...