Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Bara otur här...

Inte nog med de som hände med TV:n som gjorde att vi fick lägga nästan alla våra skattepengar på en ny tv. Nu är de soffan som ger sig. *Skit också* Ibland undrar man vad man gjort för ont.
För kanske 1½ - 2 år sedan insåg vi att våran hörsoffa skulle behövas bytas ut pga att de fanns inte mycket till fejkskin kvar på sitt delarna. Då ringde mannens pappas fru och sa att dom skulle kasta iväg en soffa på hennes jobb som var helt fräch. Åh de är väl klart att man inte kan säga nej då inte. Så vi beslutade ss för att ta den (fick den helt free). Efter någon månad när vi satt i den small de bara till och vi höll på att dö. Då gick än av dom där fjädrarna som sitter under. Efter de har dom gått en efter en och ena sittdelen är så ner sutten nu så (Rambo gillar att ligga där nu). Så idag när jag resta på mig efter att sett på en film, ja då small de till igen och nu finns de nog inte många såna där fjädrar kvar. De är bara att inse hur mycket otur vi har. De ända vi haft tur med är att ingen av kattena kommit till skada (Tindra hon var under soffan då ena fjädern small, men tack och lov klarade hon sig). Just nu vet jag inte om vi någonsin kan våga sätta oss i den där soffan igen. Åh att köpa en ny finns inte i våran budget just nu och inte i framtiden heller. Drömma kan man dock.

ÄLVROS 3-sits soffaVill ha en 3 sits och en 2 sits av denna typen från IKEA.
ÄLVROS.
Men den är bara att fortsätta drömma...

Kommentarer
Postat av: Malin

Fast ni hade ju tur när ni fick en ny soffa. Tänk om ni inte hade fått den som ni fick helt gratis... Hoppas ni kan hitta någon begagnad som ligger i er prisklass. Finns ju massa TaTillVara- eller Myrorna-butiker...

Dock trist att sånt här händer... :-(

2009-09-23 @ 18:54:39
URL: http://holtakt.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh till Navet i Hällabrottet (utanför Kumla)

Där man man fynda billiga möbler, så ni har nånting att sitta i åtminstone.

2009-09-24 @ 12:26:55
URL: http://madebyma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...