Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Bloggandet

De har inte blivit så mycket bloggande på ett par dagar nu, men de har sina orsaker. Mår inte alls något vidare just nu och känner hur ångesten börjar krypa sig närmare. Hur ska jag överleva detta? Gå från 6400 ca till 0. De är ingen som kommer betala mina räkningar och inte min mat heller. Nä just nu känns allt skit. Jag vet inte hur vi ska klara oss. Det ända jag vet just u är att jag är behov av ett jobb och de NU, men vet att jag har för mycket mot mig. * Överviktig * Fortfarande sjuk (fast FK tycker annat) * Har nada erfarenheter Åh just nu är de svårt att inte vara negativ, för allt känns hopplöst.

Bloggandet

De har inte blivit så mycket bloggande på ett par dagar nu, men de har sina orsaker. Mår inte alls något vidare just nu och känner hur ångesten börjar krypa sig närmare. Hur ska jag överleva detta? Gå från 6400 ca till 0. De är ingen som kommer betala mina räkningar och inte min mat heller. Nä just nu känns allt skit. Jag vet inte hur vi ska klara oss.

Det ända jag vet just u är att jag är behov av ett jobb och de NU, men vet att jag har för mycket mot mig.
* Överviktig
* Fortfarande sjuk (fast FK tycker annat)
* Har nada erfarenheter
Åh just nu är de svårt att inte vara negativ, för allt känns hopplöst.

Jag kan andas

Efter att börjat med både tabletterna och sprayen så kan jag äntligen andas igen. Genom näsan. Känns mycket bättre nu. Nu ska jag köra på de här och om 6 månader ska jag tillbaka på återbesök för att se hur de är i näsan om polyperna är borta el inte. Det ända jag ångrade vad att jag inte gick på om att få ta ett nytt allergi test.

Jag kan andas

Efter att börjat med både tabletterna och sprayen så kan jag äntligen andas igen. Genom näsan. Känns mycket bättre nu. Nu ska jag köra på de här och om 6 månader ska jag tillbaka på återbesök för att se hur de är i näsan om polyperna är borta el inte. Det ända jag ångrade vad att jag inte gick på om att få ta ett nytt allergi test.

Allt går i motvind.

Ja just nu känns de som allt går i motvind. Idag skulle jag äntligen få komma på mitt läkarebesök på öron, näsa, hals. De var inte trevlig upplevelse kan jag säga. Kamera upp i näsan, så obehagligt så. De värsta var att ännu en gång fick man skit för vikten. Blir så less att allt ska skyllas på vikten. Kan jag inte få vara den jag är utan att få skit för de hela tiden? Jag vet inget annat och de är super jobbigt att hela tiden få höra att de är vikten. Gå ner i vikt så går de över osv... Bläääää.... Sedan gick hon så klart på om att vi hade djur. Jag har gjort 3-4 allergitester och har aldrig haft utslag på djur. Jag hade dock polyper i ena borren och jag fick recept utskrivet (åh de var juh klart att just detta skulle kosta dyra pengar). Nu är de bara att medicinera sig och se om de hjälper.

Måndag - vägningsdag

Japp då var de måndag då och vågen den visade på -4 hg. Ska jag vara ärlig så blev jag lite förvånad då vi var på fest i helgen och de blev en del gott då. Så jag är helt klart nöjd denna veckan. De betyder nu att jag ligger på -1,9 kg.

Imorgon blir de träning med sjukgymnasten. Det ska bli så skönt så.

Måndag - vägningsdag

Japp då var de måndag då och vågen den visade på -4 hg. Ska jag vara ärlig så blev jag lite förvånad då vi var på fest i helgen och de blev en del gott då. Så jag är helt klart nöjd denna veckan. De betyder nu att jag ligger på -1,9 kg.

Imorgon blir de träning med sjukgymnasten. Det ska bli så skönt så.

Allt går i motvind.

Ja just nu känns de som allt går i motvind.
Idag skulle jag äntligen få komma på mitt läkarebesök på öron, näsa, hals. De var inte trevlig upplevelse kan jag säga. Kamera upp i näsan, så obehagligt så. De värsta var att ännu en gång fick man skit för vikten. Blir så less att allt ska skyllas på vikten. Kan jag inte få vara den jag är utan att få skit för de hela tiden? jag vet inget annat och de är super jobbigt att hela tiden få höra att de är vikten. Gå ner i vikt så går de över osv... Bläääää....
Sedan gick hon så klart på om att vi hade djur. Jag har gjort 3-4 allergitester och har aldrig haft utslag på djur.
Jag hade dock polyper i ena borren och jag fick recept utskrivet (åh de var juh klart att just detta skulle kosta dyra pengar). Nu är de bara att medicinera sig och se om de hjälper.

Barnvakt och tripp til Västerås.

Ja Rambo han har fått barnvakt pga två saker. Den ena är att Rita är inne i höglöpet nu och de andra är att vi ska åka till västerås imorgon (lördag) efter att mannen slutat jobba. Så Rambo han får vara hos min mans moster och Rita får följa med oss. Ska på fest hos en kompis. Igentligen skulle mannen jobba på söndag, men då han kollega ville ha ledig nästa söndag så byte dom. De är tur att man kan göra så ibland. Detta blir även med stor säkerhet våran sista gång som vi kan hitta på något sånthär, för sedan är de att dra ner på allt. Mår väl inte så där super, men de är juh förståligt. Idag (fredag) började jag även att tänka på att de bara är exakt en månad kvar tills man fyller år. Åh va kul. (i sarkastisk ton) NOT. För hur ska man förklara till folk att man inte har råd att ens bjuda på lite fika? Inte vet jag heller om jag ska göra någon önskelista, då allt känns överflödigt. Visst de jag kan önska mig är ett bra och lätt välbetalt jobb, någon som vet ett? Nä trodde väl inte de. Jag frågade även min brors tjej, men dom hade inte råd att ha någon i sitt företag.

Barnvakt och tripp til Västerås.

Ja Rambo han har fått barnvakt pga två saker. Den ena är att Rita är inne i höglöpet nu och de andra är att vi ska åka till västerås imorgon (lördag) efter att mannen slutat jobba. Så Rambo han får vara hos min mans moster och Rita får följa med oss. Ska på fest hos en kompis.
Igentligen skulle mannen jobba på söndag, men då han kollega ville ha ledig nästa söndag så byte dom. De är tur att man kan göra så ibland. detta blir även med stor säkerhet våran sista gång som vi kan hitta på något sånthär, för sedan är de att dra ner på allt.

Mår väl inte så där super, men de är juh förståligt. Idag (fredag) började jag även att tänka på att de bara är exakt en månad kvar tills man fyller år. Åh va kul. (i sarkastisk ton) NOT. För hur ska man förklara till folk att man inte har råd att ens bjuda på lite fika? Inte vet jag heller om jag ska göra någon önskelista, då allt känns överflödigt. Visst de jag kan önska mig är ett bra och lätt välbetalt jobb, någon som vet ett? Nä trodde väl inte de. Jag frågade även min brors tjej, men dom hade inte råd att ha någon i sitt företag.

Vikten.

Glömde helt att blogga om de igår, fast de hade sina orsaker. Glömde totalt bort att väga mig i Måndags, så de blev onsdag i stället denna veckan och tro de eller ej. Vågen visade hela -1,4 kg. Jag blev väldigt stolt, men på samma gång kändes de lite. Jag som har börjat träna nu juh, då brukar vikten gå fort i början. Får ge de några veckor och se.

Förnedrad

Jag har aldrig blivit så förnedrad som jag blev idag. Om jag hade lite självförtroende när jag gick till arbetsförmedlingen, så kan jag lova att de självförtroende existerade inte när vi fick där ifrån kan jag säga. Allt är mitt fel och vikten är orsaken till allt typ. (vikten är orsaken till min sjukdom, vilket enligt dom två kirurgerna jag träffat inte stämmer. Vikten är en belastning, men inte orsaken. Orsaken är dåliga gener och en oturlig olycka). Nä fy fan, detta var de värsta jag varit med om. Handläggaren från FK som var med frågade hur de skulle gå ekonomiskt nu och då sa mannen min att de blir att sälja hus och bil. De gav han gensvaret, "det är så det är". Han tog i de ögonblicket bort min enda trygghet och kunde lika gärna sagt åt mig att ställa mig framför ett tåg. Så illa vid tog jag de. Den enda trygghet jag har just nu är hemmet och förlorar jag de. Ja då finns de inget kvar. Jag kommer gå från 6500kr ner till ca 2300kr i månaden och dom tror att detta ska göra oss friskare. Mitt mående är i botten totalt nu, mest pga att handläggaren på FK sa att de fanns inte en chans att dom skulle godkänna min överklagan. Undra om man kan känna sig mer värdelös som människa, med nada rättigheter och ingen trygghet alls. Nu kommer ni inte tro mig, men vet ni vad dom ville ha då jag sa att jag är dyslektiker (el hur de nu stavas). Dom frågade om jag hade fått diagnosen? VA Fan är detta tänkte jag. Nu ska dom ha bevis på allt och litar nog inte på oss What so ever. Vad är de som händer?

Vikten.

Glömde helt att blogga om de igår, fast de hade sina orsaker.
Glömde totalt bort att väga mig i Måndags, så de blev onsdag i stället denna veckan och tro de eller ej. Vågen visade hela -1,4 kg. Jag blev väldigt stolt, men på samma gång kändes de lite. Jag som har börjat träna nu juh, då brukar vikte gå fort i början. Får ge de några veckor och se.

Förnedrad

Jag har aldrig blivit så förnedrad som jag blev idag.
Om jag hade lite självförtroende när jag gick till arbetsförmedlingen, så kan jag lova att de självförtroende existerade inte när vi fick där ifrån kan jag säga.
Allt är mitt fel och vikten är orsaken till allt typ. (vikten är orsaken till min sjukdom, vilket enligt dom två kirurgerna jag träffat inte stämmer. Vikten är en belastning, men inte orsaken. Orsaken är dåliga gener och en oturlig olycka).
Nä fy fan, detta var de värsta jag varit med om. Handläggaren från FK som var med frågade hur de skulle gå ekonomiskt nu och då sa mannen min att de blir att sälja hus och bil. De gav han gensvaret, "det är så det är". Han tog i de ögonblicket bort min enda trygghet och kunde lika gärna sagt åt mig att ställa mig framför ett tåg. Så illa vid tog jag de. Den enda trygghet jag har just nu är hemmet och förlorar jag de. Ja då finns de inget kvar.
Jag kommer gå från 6500kr ner till ca 2300kr i månaden och dom tror att detta ska göra oss friskare. Mitt mående är i botten totalt nu, mest pga att handläggaren på FK sa att de fanns inte en chans att dom skulle godkänna min överklagan. Undra om man kan känna sig mer värdelös som människa, med nada rättigheter och ingen trygghet alls.

Nu kommer ni inte tro mig, men vet ni vad dom ville ha då jag sa att jag är dyslektiker (el hur de nu stavas). Dom frågade om jag hade fått diagnosen? VA Fan är detta tänkte jag. Nu ska dom ha bevis på allt och litar nog inte på oss What so ever. Vad är de som händer?

Arbetsförmedlingen

Idag (Onsdag) ringde försäkringskassan och sa att jag hade två tider att välja på, den ena var Imorgon (Torsdag) och de var klart jag valde den. Vem vill sitta och vänta. Så nu ska jag sätta foten på arbetsförmedlingen igen, efter nästan 10 års sjukskrivning. Så får vi se vad de leder till. Försöker trots allt att hålla kvar vid hoppet, fast de är svårt just nu. Ska snart gå och sova så jag orkar med. Kommer försöka blogga när jag kommit från Arbetsförmedlingen.
RSS 2.0