Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Bloggdesign!

Idag har de inte blivit så mycket ploggande, men de är för att jag på eftermiddagen och kvällen suttit med en bloggdesign mall som bloggaren Elin gjort. (hennes blogg) Jag har länge beundrat hennes blogg och hon har en del free mallar som man får använda sig av. Hon är guld värd ska jag säga, för jag är så less på min design som jag har nu och har själv inte lyckats få till de. Så de är skönt att de finns vänliga själar som gör mallar.

Jag är fortfarande bara i början på piffandet. Tänkte denna gången försöka lägga till sån där nedre del på bloggen och även ändra kommentarsfältet... Åh känner jag mig lär de ta sin lilla tid.

Just nu:
Funderar på bakgrunden och håller på att pilla lite med en head. (tjuv titta)

Kommentarer
Postat av: Elin - Design&Makeup

Åh, tack för den länken :D

Jag ser att du kommit en bit och dessutom lyckats flytta sidomenyn så de sitter bredvid varandra. Vad duktig du är :)sv: Ja precis, bloggar är ju för alla åldrar så det ska ju inte kagetoriseras tycker jag. Jag håller med, jag har väl fått typ 3 elaka kommentarer på de 2½ år jag bloggat och då är det ofta sura viktigpettrar som tror att de kan mer än någon annan och påstår att jag inte kan ett dyft, typ ^^

2010-02-26 @ 00:14:43
URL: http://www.designandmakeup.se
Postat av: Elin - Design&Makeup

sv: grått är ju en neutral och jag tycker den är den mest behagliga färgen att se på eftersom den är så stilren. Om det är något du undrar över, försök att googla på engelska så får man fram det mesta. T ex. länkar som du hade problem med så skriver du bara "links css" eller om du vill lägga till en meny så letar man ju på "menu html" exempelvis. Där man ska lägga till det dvs.

2010-02-26 @ 01:08:22
URL: http://www.designandmakeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...