Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Jag gillar snö, men detta är överdrivet!

Ja, jag är en av dom där få som älskar snö och som mår mycket bättre när de finns underbart vitt snötäcke ute. Även jag har mina gränser. Nu börjar de bara bli överdrivet och de är mest för att vi skulle behöva lite + grader för att få fixa bort isen som blir när man har luftvärmepump. Åh de värsta är juh att folk inte tänker på vädret heller utan kör som vanligt *Bildårar* och de är juh de som leder till att när snön kommer blir klassas de direkt som Oväder. Nä stanna inne och lämna bilen i snön, måste du ut GÅ.

Vi har valt att stanna inne. Provade tidigare om vi skulle gå ut en sväng, men Rambo han tittade bara in i vardagsrummet. Åh de säger väl allt. Båda älskar snö, men är inte så överlycklig när de snöar konstigt nog. Så resen av dagen kommer att gå i slöandets tecken, som den gjort hittils. Ska väl kasta ut hundarna en sväng senare. Mest synd är de juh om Älsklingen som måste skotta när han kommer hem. (Ja, jag bör undvika att skotta pga ryggen och de lyssnar jag på, utom vid ett tillfälle och de är på morgonen då jag inte vill pulsa snö och drar då bara en gång från ytterdörren till vägen. Inge sjukdoms missbruk här inte, för de är inte värt smärta).

Kommentarer
Postat av: Anna

Håller med dig. Vill ha vår nu!!

2010-01-27 @ 17:01:21
URL: http://majsanna.blogg.se/
Postat av: Malin

Håller med fullständigt!! Vill ha varmare och vill SLIPPA alla j-a påklädningar med overall, vinterskor och vantar och heeela bibban!LESS!

2010-01-27 @ 23:08:55
URL: http://holtakt.blogg.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Hon slickar sig om munnen mest hela tiden ; ) Haha. Hon är lite mongo (A) Min lilla gosis :D De är Polly iaf, hihi

2010-01-27 @ 23:44:24
URL: http://lindablom.se
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Nej, det har ingenting med kameran att göra : ) Det är ett litet ticks hon har sedan hon var bebis : ) Hon har alltid gjort så : ) Haha. Och hon gör det UTAN kameran också. Hon slickar sig även runt munnen när hon är glad (du skall se hur rumpan svänger då, hahah) Det är världens gladaste och tuffaste hund : ) Hon är SÅ rolig!

2010-01-28 @ 00:23:23
URL: http://lindablom.se
Postat av: Mother, Married & Twenty

Jag älskar också snö, men det är jobbigt när man är tvungen att gå ut med vagnen för den fastnar hela tiden. Pulka funkar ibland, men nu är snön så djup at ungen nästan riskerar att försvinna i snömassorna och det vore ju inte bra förstås.

2010-01-31 @ 13:15:46
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...