Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Göteborgsresan 18-19-20 Juni

Helgen 18-19-20 Juni åkte vi till Göteborg (skrev om de tidigare att jag fått en resa i pressent). De var en helt otrolig helg måste jag säga, fast inte vädret varsådär super alltid, men det är juh som de brukar.

Den 18 när vi åkte till Göteborg så var de rätt mullet, men när vi kom fram var de riktigt bra väder och extra värme blev de när en släktig stod och väntade på oss. Vi hann snacka lite innan vi fick ge oss av mot den väntande taxin som tog oss till Scandic Rubinen. Måste säga att de var ett rätt okej hotell, fast man hade trot att man skulle få något extra på rummet pga värdet av hela resan. När vi kom fick vi dock veta att man inte fick checka in förens 15:00, så de blev 3 timmar att vänta och då gick vi lite upp och ner för gatan och kollade lite i butikerna som låg där. Åt på Subway och tog en dryck i hotell baren.
På kvällen åt vi en bit mat på Babar och måste säga att maten var helt okej, fast dom hade kunnat servera med sallad. De var nada sallad till maten där. Mannen han åt en skaldjursgryta, som mer var som en soppa, men den gick ner och de var en super god röra på sidan av till de rostade vitlöksbrödet. (nästan som man bara kunde äta den och bröd). Efter de tog vi en lite prommenad och gav oss sedan in till hotell baren där vi satt resten av kvällen.

Den 19 vaknade vi upp till en underbar frukostbuffé med en hel del att välja på och de var inte så svårt att göra lite mer LCHF av frukosten. Vädret var dock inte de bästa, men de blev uppehåll efter frukost. Då gick vi ner för att boka hotall cyklarna, men då var dom redan bokade. Vi gick upp på rummet och tittade om de fanns någon cykeluthyrning, men de skulle kosta en hel del. Då valde vi att vi skulle gå och köpa ett klippkort på buss/spårvagn. När vi skulle gå ringde hotell telefon och de var receptionen som sa att cyklarna hade blivit avbokade. Snacka om tur vi hade. Vi hämtade ut cyklarna och tog oss iväg till Nordstan och Åhléns, där jag skulle spendera mina födelsedagspengar (som jag hade sparat bara för att vi skulle åka) på MAC (jag vet, där är de delade meningar om dom testar el inte, osv. Jag är dock medvetan). Måste säga att Nordstan var enormt stort och vi gick inte ens på hälften av hela delen.
Efter de letade vi efter LUSH och jag måste säga att visst var personalen trevlig där, men inte de minsta provet kunde man få. Fick köpa 100g av Herbalism, bara för att jag vile testa den. Man kunde inte ens få köpa bara 50g, utan dom sålde inte mindre än 100g. Vilket jag tycker är SKIT. Nä jag kommer hålla mig till LUSH UK hädan efter, där kostar produkterna hälften så mycket som i sverige och man får en hel de prover om man skriver i det i en informationsruta. Jag tycker att produkterna kostar en del och då ska man ha rätten att kunna få ett prov innan man lägger ut pengarna på 100g. Tyvärr var inte denna produkt nå bra för min hy, utan jag fick som en extra oljig yta över hela ansiktet. Vi eller rättare sagt min man köpte två bitar tvål.
Var in en sväng på The Body Shop också, men där blev de inte så mycket. Ett läppbalsam och en liten body butter Cherry.
Sedan gav vi oss tillbaka till hotellet och när vi kom innan för dörrarna på hotellet så öppnade himlen sig och de öste ner. Vi tog oss en bit mat och väntade på att vädret skulle bli bättre, så att vi kunde dra vidare till Liseberg. Vi fixade lite och fick lite hjälp med de förvaringsskåp som gick i baklås och för att de tog sådan tid bjöd dom på en drink i baren. När vi tog sista droppen av drinken kom solen fram och äntligen kunde vi ge oss iväg till Liseberg. Där gick vi några timmar, spelade lite och mannen åkte kanonen (bild kommer).
Sedan blev de att cykla tillbaka till hotellet och lämna in dom och sedan satt vi oss i hotell baren och tog väl några drinkar. Lite lyx kunde vi unnan oss och de kan man säga, mat och dryck på hotell baren/resturangen satt vi upp på rummet. Hur lyxigt kändes inte de.

Den 20 var de dags att åka hem, men vi hann en sväng på Nordstan innan vi skulle på tåget. Svärfar var snäll och hämtade oss på centralen här hemma och körde oss hem. Jag var helt slut i både rygg och ben och fötter. Katterna var så glada över att vi kom hem och var super keliga hela kvällen och dom fick gen tid då vi inte skulle hämta hundarna förens på Måndagen.

Denna resan blev en liten semester för oss då vi inte kan ta ut semester i år och åka bort pga. min ekonomiska sitts.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...