Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Det går lite sakta


Än så länge har vi tyvärr bara fått upp en enda ljusstake och det är här i datarummet. Undra om det var lite överdrivet med dom där blommorna. Just denna som står här fick vi köpa förra julen pga att den jag hade här innan pajade (har dock kvar den och ska se om jag kan få den fixade på något sätt, många minnen i den). Mailade med tillverkaren och dom hade ingen som såg ut som den. Lite synd. (här)

Nu har mannen lovat att vi ska ta tag i det imorgon, men vi får väl se. Måste få upp fönsterbrädan i köket också, det är dock lite trist att vi har brist på krukväxter (några har katterna dödat och andra har dött av torka). Åh på vintern köper jag inte så mycket blommor (plus att jag inte har råd nu), då dom kan drabbas av kylan på väg hem. Vi har juh inte mängder av vänner som besöker oss heller, men å andra sidan är det kanske bra vid jul. Då jag verkligen inte klara av julblommorna pga doften. Vilket är synd då julblommor är otroligt snygga. Julstjärnor är dock super giftiga för katter.
Kanske skulle kolla hur dom fejk julstjärnorna ser ut och ta fram dom iår, bara för att få lite färg bland alla gröna växter. Vet dock att någon eller båda kommer testa på dom endå. Tindra är experten på blommtesting ska ni veta. Hon har provat nästan alla garderobsblommor. Turbo han gräven mest i dom. hehehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...