Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Slapp!

Ja i helgen har jag varit slapp, måste jag säga. Har inte gjort direkt något. Måste få ha sånna dagar också ibland. Idag är jag lite sugen att ge mig på att prova programet "Create a World Tool" till ett spel. Det skulle vara kul att vara lite mer kreativ. Nätet har denna helgen drivit mig till vansinne nästan, ena stunden funkar det, för att någon minut senare inte funka. Värst har det varit på kvällen/natten (jag vet då ska man sova). Åh jag vet inte vad som kan vara felet, om det helt enkelt är modemet eller om det är nätverkskortet eller något ute som stör ut kommunikationen mellan modem och nätverkskortet... Ett mysterium.

Slapp!

Ja i helgen har jag varit slapp, måste jag säga. Har inte gjort direkt något. Måste få ha sånna dagar också ibland.
Idag är jag lite sugen att ge mig på att prova programet "Create a World Tool" till ett spel. Det skulle vara kul att vara lite mer kreativ.

Nätet har denna helgen drivit mig till vansinne nästan, ena stunden funkar det, för att någon minut senare inte funka. Värst har det varit på kvällen/natten (jag vet då ska man sova). Åh jag vet inte vad som kan vara felet, om det helt enkelt är modemet eller om det är nätverkskortet eller något ute som stör ut kommunikationen mellan modem och nätverkskortet... Ett mysterium.

Grodor!

Dom som känner mig kommer nog att reagera såhär: "Vad 17 säger du kvinna!". Det har nu gått så långt att jag börjat fundera på att lägga ut hela min grodsamling till försäljning, bara för att få in lite cash. När jag tog upp det med min man, så sa han: " dom är en del av dig och den du är. Du skulle ångra dig totalt om du gjorde det". Visst har han rätt. Jag har samlat så länge jag kan minnas och grodor är något jag nästan alltid har fått av folk i present eller som upp piggande gåva. Dom som känner mig, vet hur mycket jag uppskattar en udda groda och extra kul är det när någon hittar en som man inte redan har. Bara att titta sig runt här i datarummet, så hittar man minst några. I fönstret står en lampskärm som min mamma gjort i ett grodtyg och det sitter en matchande rullgardin i samma tyg där också. Jag har en drunknande groda som kan hålla viktiga smålappar (ni vet såndär med en metalnyppa längs upp). Jag har försökt vid ett par tillfällen räknat och ta kort på alla, men dom finns lite här och där. Dock ligger det mesta nerpackat och nu för någon dag sedan när vi städade i "klädkammaren" så insåg jag hur många kartonger som står där, som innehåller groder av alla dess slag. Om jag inte minns fel var det 2 Banan kartonger, 4 flytt kartonger och 2 andra kartonger och som sagt då är det inte allt. Jag har både grodor här inne som sagt och jag har en del i vardagsrummet, har lite gardiner och lampskärmar. Jag tror att det kommer ligga verkligen långt inne, innan jag tar slag i saken och gör mig av med alla. Tanken finns och det skrämmer mig lite över hur beroende man är av pengar. Det finns kanske inget värde hos andra, men för mig finns den en historia i alla (eller dom flesta) och en del kan jag till och med än idag minnas när jag fick den eller när jag köpte den. Dom har mer minne och värde för mig och det har varit en del av den jag är också. Grodor, grodor, grodor...

Grodor!

Dom som känner mig kommer nog att reagera såhär: "Vad 17 säger du kvinna!".
Det har nu gått så långt att jag börjat fundera på att lägga ut hela min grodsamling till försäljning, bara för att få in lite cash. När jag tog upp det med min man, så sa han: " dom är en del av dig och den du är. Du skulle ångra dig totalt om du gjorde det".
Visst har han rätt. Jag har samlat så länge jag kan minnas och grodor är något jag nästan alltid har fått av folk i present eller som upp piggande gåva. Dom som känner mig, vet hur mycket jag uppskattar en udda groda och extra kul är det när någon hittar en som man inte redan har.

Bara att titta sig runt här i datarummet, så hittar man minst några. I fönstret står en lampskärm som min mamma gjort i ett grodtyg och det sitter en matchande rullgardin i samma tyg där också. Jag har en drunknande groda som kan hålla viktiga smålappar (ni vet såndär med en metalnyppa längs upp).
Jag har försökt vid ett par tillfällen räknat och ta kort på alla, men dom finns lite här och där. Dock ligger det mesta nerpackat och nu för någon dag sedan när vi städade i "klädkammaren" så insåg jag hur många kartonger som står där, som innehåller groder av alla dess slag. Om jag inte minns fel var det 2 Banan kartonger, 4 flytt kartonger och 2 andra kartonger och som sagt då är det inte allt. Jag har både grodor här inne som sagt och jag har en del i vardagsrummet, har lite gardiner och lampskärmar.

Jag tror att det kommer ligga verkligen långt inne, innan jag tar slag i saken och gör mig av med alla. Tanken finns och det skrämmer mig lite över hur beroende man är av pengar. Det finns kanske inget värde hos andra, men för mig finns den en historia i alla (eller dom flesta) och en del kan jag till och med än idag minnas när jag fick den eller när jag köpte den. Dom har mer minne och värde för mig och det har varit en del av den jag är också.
Grodor, grodor, grodor...

Mamma´s Pojke!


Ja, han är min pojke och väldigt mammig av sig. Han ska vara med hela tiden och helst ligga på något mjuk. Just nu i skrivande stund ligger han och snuffsar så sött så som en boll. Han är bara för söt den där pojken.
Han skulle dock ha badat helgen som var, men det kom så mycket annat mellan. Han är snygg endå i sin kortklippta päls.

Mamma´s Pojke!

Ja, han är min pojke och väldigt mammig av sig. Han ska vara med hela tiden och helst ligga på något mjuk. Just nu i skrivande stund ligger han och snuffsar så sött så som en boll. Han är bara för söt den där pojken. Han skulle dock ha badat helgen som var, men det kom så mycket annat mellan. Han är snygg endå i sin kortklippta päls.

Svårt att välja!
Hur svårt ska det vara att välja gardiner igentligen? Det är juh inte så att man inte har att välja mellan, visst en del skulle kanske behövas kortas av och en del är inte helt sydda. Åh det är inget jag gör.
Sy är helt enkelt inte min grej och det är väl kanske därför det är så svårt att välja. Känner dock att det inte finns några som passar in just hos oss.
Man skulle haft huset innan mamma gick bort, för hon om någon kunde sy (där av de finns halvfärdiga gardiner i skåpet/garderoben).

Att välja är inte det lättaste för mig. Kanske finns någon där ute som tänker att min mängd gardiner är barnlek, vem vet. Det finns säkert folk som har mer, men likt förbannad ska det vara svårt.

Jag har kommit från den där möstrade gardiner perioden, trots att mina favoriter och den som ligger mig varmast om hjärtat är med grön botten och underbara färg glada tulpaner, som även finns i mammas egengjorda lampskärmar.
Nu vill jag mer ha neutrala och det finns det inte så många av. Julgardiner gillar jag fortfarande i lite mönster och dom få jag har förvaras i jullådorna, för att inte blanda + bristen av bra utrymme i garderoben här i datarummet.

Jag tävlar hos Millah!

Julen närmar sig med stormstegen och det är inte länge kvar tills det är dags att börja pynta & göra det fint.
Hos Millah har 2st chansen att vinna varsin valfri julgardin från Textilonnet.se

Ingen bra dag!

Nä, idag är verkligen inte en bra dag. Jag är så trött less och irriterad på att det aldrig händer något. Även idag är en dag då återigen inga jobb finns som inte kräver hög utbildning och erfarenhet. Åh inget samtal från AF handläggaren heller, men jag fick dock med posten en tid på tisdag för Återkoppling av arbetspsykologisk utredning. Där AF handläggaren tydligen ska medverka. Jag hade hoppas på att hon skulle ringa mig, då jag verkligen vill veta att jag kan tacka JA till FIA-projektet (vilket jag verkligen vill och hoppas att jag kan, men det handlar nu om pengar. Utan pengar inget projekt och utan det, ja då vet jag inte vad som händer). Det jag tycker är så jobbigt är att allt ska ta sådan tid och det är juh inte så att de direkt hjälper ens självkänsla/självförtroende direkt heller. Som jag skrev igår 0 kr är ingen inkomst. Update: Det är helt jä-la otroligt. "Personen du söker återkommer 28 oktober". Har dom inget annat för sig en att inte jobba heller? Fatta hur irriterande detta är, när man verkligen vill få ett svart.

Ingen bra dag!

Nä, idag är verkligen inte en bra dag. Jag är så trött less och irriterad på att det aldrig händer något. Även idag är en dag då återigen inga jobb finns som inte kräver hög utbildning och erfarenhet. Åh inget samtal från AF handläggaren heller, men jag fick dock med posten en tid på tisdag för Återkoppling av arbetspsykologisk utredning. Där AF handläggaren tydligen ska medverka.

Jag hade hoppas på att hon skulle ringa mig, då jag verkligen vill veta att jag kan tacka JA till Fia-projektet (vilket jag verkligen vill och hoppas att jag kan, men det handlar nu om pengar. Utan pengar inget projekt och utan det, ja då vet jag inte vad som händer).
Det jag tycker är så jobbigt är att allt ska ta sådan tid och det är juh inte så att de direkt hjälper ens självkänsla/självförtroende direkt heller. Som jag skrev igår 0 kr är ingen inkomst.


Update: Det är helt jä-la otroligt. "Personen du söker återkommer 28 oktober". Har dom inget annat för sig en att inte jobba heller? Fatta hur irriterande detta är, när man verkligen vill få ett svart.

Inkomst 0 kr!

Ja, det börjar verkligen ta hårt på mig nu. Har en handläggare på AF som inte kan ringa på mobilen om hon inte får tag på mig hemma och det gör mig så frustrerad. Jag vill så mycket, men sitter fast för att handläggaren inte kan gå vidare utan svaren från utredningen. Det krävs av mig att jag ska träna och käka värktabletter, vilket båda två kostar (nu har jag turen att jag har frikort på VC tills 3 Dec, men vad händer sedan då?). Jag kan bara titta på vad alla skaffar sig inför vinter, medans jag själv får nöja mig med det jag har (även om det mesta är trasigt och slitet och skulle behöva bytas ut). Jag tittar Platsbanken så gott som varje dag, för att bara få mer ångest över att jag har varken hög bra utbildning och nada erfarenhet (om det inte handslar om otur och motgångar så klart). Trots detta står jag fortfarande här, Varför vet jag inte. Alla sa till mig när jag förlorade ersättningen att allt skulle slösa sig, var det verkligen detta dom menade då?

Inkomst 0kr!

Ja, det börjar verkligen ta hårt på mig nu. Har en handläggare på AF som inte kan ringa på mobilen om hon inte får tag på mig hemma och det gör mig så frustrerad. Jag vill så mycket, men sitter fast för att handläggaren inte kan gå vidare utan svaren från utredningen.
Det krävs av mig att jag ska träna och käka värktabletter, vilket båda två kostar (nu har jag turen att jag har frikort på VC tills 3 Dec, men vad händer sedan då?).

Jag kan bara titta på vad alla skaffar sig inför vinter, medans jag själv får nöja mig med det jag har (även om det mesta är trasigt och slitet och skulle behöva bytas ut).
Jag tittar Platsbanken så gott som varje dag, för att bara få mer ångest över att jag har varken hög bra utbildning och nada erfarenhet (om det inte handslar om otur och motgångar så klart).
Trots detta står jag fortfarande här, Varför vet jag inte.

Alla sa till mig när jag förlorade ersättningen att allt skulle slösa sig, vet det verkligen detta dom menade då?

Nu börjar det likna något!

Vi har äntligen börjat se förändringen här hemma, fast vi har fortfarande lite piff kvar att göra. Igår fick vi in köksbordet tillbaka till köket och upp både hall lamporna och kökslampan över bordet och dom i fönstret. Önskade att vi hade råd att köpa nya gardiner till köket, men det får vänta som allt annat tyvärr. (dom här gillar jag)

Nu Måndag och Tisdag kommer det inte bli så mycket gjort då mannen jobbar, men på Onsdag och Torsdag ska vi försöka köra så mycket vi hinner. Har lite annat också som ska göras som vi får se om tiden räcker till.

Måndag - Vägningsdag!

Japp, idag var det dax igen att ställa sig på vågen (åh denna gången kom jag ihåg det också).  Förra veckan visade vågen 0,5 kg minus och denna veckan visade vågen 0,4 kg minus, vilket jag är helt nöjd med då det varit en hel del slarv med maten denna veckan och att jag inte kunnat träna pga förkylning. Totalt ligger jag nu på -1,6 kg, vilket kanske inte är så mycket, men jag är nöjd så lände det är minus nu och inte plus.

Måndag - Vägningsdag!

Japp, idag var det dax igen att ställa sig på vågen (åh denna gången kom jag ihåg det också).  Förra veckan visade vågen 0,5 kg minus och denna veckan visade vågen 0,4 kg minus, vilket jag är helt nöjd med då det varit en hel del slarv med maten denna veckan och att jag inte kunnat träna pga förkylning. Totalt ligger jag nu på -1,6 kg, vilket kanske inte är så mycket, men jag är nöjd så lände det är minus nu och inte plus.
RSS 2.0