Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Svårare att komma hem!

Ja, måste erkänna att det varit svårare att komma hem. Jag hade varit duktig och förberätt med keldas färdiga soppor (som dietisten hade rekommenderat), men det blev svårt endå. Det visade sig att dom flesta av sopporna var rätt kryddiga och då började jag tycka allt var jobbigt. Igår provad jag dock lite mosad mat och det gick, men kände mig lite konstig efteråt.

Middag i går blev 4 små hemlagade köttbullar, ½dl mos av potatis, ½dl mos av blomkål och lite brunsås och lingonsylt.

Tog beslutet igår att byta ett mål nu i början mot mosad mat, men den stora frågan är vad man ska göra för soppa. Nu när dom där färdiga var så kryddiga? Har funderingar på att ringa dietisten på Måndag och kolla om man kan få en akut tid till henne och få lite hjälp. Det känns inge vidare detta, att det blir så här när man kommer hem. Jag som var så peppad över att få komma hem och allt skulle bli så mycket bättre, men så blev det inte.
Kommentarer
Postat av: Kristina

Har ett jättegott och enkelt recept på potatis och purjolökssoppa i min blogg. Potatis,purjolök,lök, buljong och en skvätt grädde. Supergott! Kolla under recept om du är intresserad :)

2011-04-16 @ 09:21:25
URL: http://rosenlunds.blogg.se/
Postat av: Mia Eriksson

Eftersom man ska dricka mycket mjölk kan du ju prova att späda ut soppan med det. Eller ta vatten från daglig mängd och mjölkpulver. Kan vara värt att prova! Lycka till och jag hoppas det snart blir lättare med maten.

2011-04-16 @ 14:04:13
Postat av: Mia Eriksson

Prova att späd soppan med mjölk eller vatten från daglig mängd+mjölkpulver. Hoppas det blir lättare med maten snart. Lycka till!

2011-04-16 @ 14:07:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...