Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Vätska och mat!

Det har verkligen gått bättre med att få i sig vätska. Jag kanske inte dricker hela 1½l, men jag försöker och jag känner fort, om jag slarvat. Har även börjat ha en vattenflaska vid sängen, bara ifall jag vaknar och är torr i munnen. Vilket har varit en bra idé, då jag vaknat en hel del på nätterna och varit törstig.

Det som går lite sådär är maten. Den där matlusten finns bara inte längre känns det som. Igår blev det lite prov också, då vi var hos ett par goda vänner och dom var sugen på pizza. Jag och min man delade (eller man kanske inte kan säga så, då jag tog en liten liten bit bara). Det gick rätt okej, då jag höll mig till pålägget på pizza. Jag kunde dock inte motstå pizzasalladen, men tuggade och tuggade. Kunde se framför mig, hur dum jag såg ut som satt där och njöt till max av lite pizza pålägg och salladen. Jag tog lite lite av botten, men det fick jag ångra då jag kom i matkoma (vilket för mig betyder att jag åt för mycket och blev så där trött). I övrigt så har jag testat både loka och påskmust och det har gått okej, men jag får dricka must lite mer långsamt.

Åh idag har jag testat lite pasta, men det sa min mage ifrån och det är nog något som jag troligen inte kommer testa igen. *usch* Sedan tog jag liten klunk av mannens cola och vet ni vad, den smakade inge vidare till min förvånning.
Kommentarer
Postat av: Malin

Kan relatera till det där med cola, i över tre veckor har det stått en flaska i mitt skafferi och bara lyyyyyst med sin röda ettikett och på påskafton tänkte jag att jag skulle dricka den bara för att slippa se skiten

Det var ju inte gott! mutter mutter.

Men det är bra, så behöver jag inte lockas av den röda etiketten.

Åt även godis i helgen så ja...mådde väl inte sådär jättebra av det och hörde verkligen kroppen säga...mer, ta mer. Bravo, ta mer , mer mer.

Suck.

2011-04-26 @ 09:38:54
URL: http://madebyma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...