Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Plats Tjuven!


Igår kväll tyckte Turbo att han skulle ha min plats i soffan när jag tagit täcket och gått. Innan jag fick från soffan, såg han nämligen på mitt täcke (då jag är lite frysen) och snuffsade. Jag vet inte vad det tagit åt honom. Har har blivit så mycket keligare den senaste tiden.

Han har även börjat vara med en hel del. När jag hade flyttat lite blommor i datarummet och lagt en liten handduk på fönsterbrädan, så blev han så nöjd så.

Han sitter och tittar på fåglarna och ibland ligger han t.o.m och sover. Det ända som är negativt med att han blivit så kelig, är att han ska hela den vakna tiden vara med och springer ofta i vägen och framför fötterna på oss. Han är dock våran plutt. Åh plutt kan man säga då han är väldigt lite av sig.
Kommentarer
Postat av: Millah

Känner en som kört med Silica och herregud vilka långa och starka naglar hon fått,... Så jag hoppas verkligen det funkar på mig också :) Kram

2011-01-30 @ 21:51:15
URL: http://millahoman.blogg.se/
Postat av: Millah

Jag skrev int ut det för att jag glömde ta kvittto och minns int Exakta priset men det var 40-50:- Int mer än 50:- och jag köpte på ica :) Kram

2011-01-30 @ 22:19:51
URL: http://millahoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...