Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Kommentarer som undanbedes!

Idag när jag nu kom in på Blogg.se sidan, såg jag att jag fått några kommentarer. Två av kommentarerna skulle jag gå in och svara på, men det visade sig vara länkar till försäkringssidor.


Denna typen av "kommentarer" undanbedes. Varför kommentera om ni inte kan/vill lämna en äkta sida/mail, utan lämnar till någon okänd försäkring. Jag har försäkringar och vill jag ha en ny, så fixar jag det själv. Denna typen av "Reklam/Marknadsföring" gör att jag drar öronen åt mig och VARNAR även andra för den.

Varför jag tar upp detta nu och inte bara raderar och skiter i det. Är för att det inte är första gången som jag får denna typen av kommentar. Själva kommentaren är en äkta, men sedan är URL/E-mail fälten ifyllda med en mail och adress till något helt annat, som i detta fallet försäkringssidor (Gravida/Husdjur).
Kommentarer
Postat av: Kristina

Hatar också sånt. Och folk som bara gör reklam för sin egen blogg. De har inte ens läst bloggen men ändå skriver typ "åhh, jag älskar in blogg, kolla in min också" bara för att man ska klicka och de ska få fler besökare. Godkänner inte sånna kommentarer.

2011-07-13 @ 12:14:08
URL: http://rosenlunds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...