Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Långpromenad!

Ja igår tog jag och hundarna verkligen en långpromenad. Vi var säkert borta en 45 min. Gick hemifrån till tempo först, sedan kollade jag av vart mannen var och tänkte som han hade en bit kvar så kunde vi hinna gå till Näsbyhallen. Missade dock honom och fick ringa upp, men då var han redan hemma. Han mötte upp oss vid Näsbyhallen och då beslutade vi för att jag skulle gå tillbaka till tempo, så att hundarna kunde få sig en mjukglass (själv valde jag en piggelin). Sedan lyxade jag till det med att kasta in hundarna i bilen och fick åka hem, men vilket tur jag tog det valet. När jag kom hem och tog av mig skona märkte jag direkt att jag fått skavsår och var skinflådd under foten. Så idag blir det att ta det lite lungt. Har väldigt ont i foten också.

Långpromenad!

Ja igår tog jag och hundarna verkligen en långpromenad. Vi var säkert borta en 45 min. Gick hemifrån till tempo först, sedan kollade jag av vart mannen var och tänkte som han hade en bit kvar så kunde vi hinna gå till Näsbyhallen. Missade dock honom och fick ringa upp, men då var han redan hemma.
Han mötte upp oss vid Näsbyhallen och då beslutade vi för att jag skulle gå tillbaka till temp, så att hundarna kunde få sig en mjukglass (själv valde jag en piggelin).
Sedan lyxade jag till det med att kasta in hundarna i bilen och fick åka hem, men vilket tur jag tog det valet. När jag kom hem och tog av mig skona märkte jag direkt att jag fått skavsår och var skinflådd under foten.

Så idag blir det att ta det lite lungt. Har väldigt ont i foten också.

Sigma Makeup shopping!


Efter mycket till och från tog jag beslutet att låta mitt "vill ha-begär" ta över. Jag har länge funderat på Sigma makeups nya borst kit (som nu inte längre är så nytt) Make Me Crazy - Purple. Funderade också bra länge på om jag ville ha lila eller svart, men valde då lila.
Jag var även lite sugen att testa Dry'n Shape, som många rekomenderat.
"The Dry’n Shape is an easy, quick, and effective way to quickly dry and shape your makeup brushes and was designed to completely dry and shape your most dense brushes within 4 to 6 hours, guaranteed."
Sedan valde jag även att införskaffa Synthetic Face Kit, Short Shader - E20 och två Blending - E25.

Jag blev även lite sugen på deras nya Eye Shadow Palette (Dare, Bare, Flare), men jag valde att vänta och se vad andra säger om dom innan. Tyckte även att priset på dom var lite högt (men det är jag det). Så vi får väl se hur jag gör, just nu lutar det åt att skippa dom.

Doris 2009 - 2011 RIP

Idag blev en sorgsen dag för Familjen Ivarsson. Våran lilla Dvärg Hamster Doris fick somna in hos veterinären. Hon hade ålderna mot sig och efter att hon somnat tittade veterinären igenom henne och insåg att det var helt rätt. Doris hade troligen tumör. Vi fick även veta att Doris var en Boris, men för oss blir det alltid Doris endå.

Doris 2009 - 2011 RIPIdag blev en sorgsen dag för Familjen Ivarsson. Våran lilla Dvärg Hamster Doris fick somna in hos veterinären. Hon hade ålderna mot sig och efter att hon somnat tittade veterinären igenom henne och insåg att det var helt rätt. Doris hade troligen tumör. Vi fick även veta att Doris var en Boris, men för oss blir det alltid Doris endå.


Måndag - Vägningsdag!

Idag visade vågen 122,1 kg, -1,8 kg vilket betyder -35,5 kg totalt. Vilket jag är jätte nöjd över. Har satt ett kanske hårt mål, men jag vill pressa mig själv lite och se. Målet är att på ca 3½ vecka gå ner 15 kg, men om jag inte skulle klara just 15 kg ner så är det inte hela världen. Jag vill bara testa och se om jag kan lyckas, genom att lägga in mer motion bara. Sedan ska jag försöka att få lite mer struktur på mattider osv, men kommer denna värmen nu, så kan det bli svårt. För med värme kommer min aptit minska totalt. Tappar ofta matlusten när det är varmt.

 

Måndag - Vägningsdag!

Idag visade vågen 122,1 kg, -1,8 kg vilket betyder -35,5 kg totalt. Vilket jag är jätte nöjd över.

Har satt ett kanske hårt mål, men jag vill pressa mig själv lite och se. Målet är att på ca 3½ vecka gå ner 15 kg, men om jag inte skulle klara just 15 kg ner så är det inte hela världen. Jag vill bara testa och se om jag kan lyckas, genom att lägga in mer motion bara. Sedan ska jag försöka att få lite mer struktur på mattider osv, men kommer denna värmen nu, så kan det bli svårt. För med värme kommer min aptit minska totalt. Tappar ofta matlusten när det är varmt.


Midsommardagen!

Åh vi har inte gjort så mycket. Tittade förbi en sväng till den nya butiken här på orten, som hade öppet denna dagen. Jag tycker väl inte det var något speciellt. Det skulle vara andra sortument av Ellos kläder, men jag hittade lite annat blad allt. Så inget köp för mig denna gången. Får se om man kollar in där igen eller inte.

I övrigt så har vi slöat lite vid tvn (mannen sitter kvar där). Ikväll händer inte så mycket mer. Ska väl äta lite potatis, sås och sallad eller om jag väljer lite av det grillade vi gjorde igårkväll som blev över. Får se vad jag känner för.
Jag har ingen jätte bra dag i dag. Ont i magen som kommer och går, som gör att jag inte mår på topp. Den tiden ni vet, då jag är som met sur och grinig. Hehehe.

Midsommardagen!

Åh vi har inte gjort så mycket. Tittade förbi en sväng till den nya butiken här på orten, som hade öppet denna dagen. Jag tycker väl inte det var något speciellt. Det skulle vara andra sortument av Ellos kläder, men jag hittade lite annat blad allt. Så inget köp för mig denna gången. Får se om man kollar in där igen eller inte. I övrigt så har vi slöat lite vid tvn (mannen sitter kvar där). Ikväll händer inte så mycket mer. Ska väl äta lite potatis, sås och sallad eller om jag väljer lite av det grillade vi gjorde igårkväll som blev över. Får se vad jag känner för. Jag har ingen jätte bra dag i dag. Ont i magen som kommer och går, som gör att jag inte mår på topp. Den tiden ni vet, då jag är som met sur och grinig. Hehehe.

Vartär alla Veterinär när man behöver dom?

Ja, vart finns alla veterinär när man behöver rådfråga dom? Vi har nu ringt ett flertal, men inget svar. Ger oss dock inte på att ringa Stömsholm för denna saken, för då får man bara skit för att man ringde. Idag när vi tittade till Doris, märkte jag att något inte var som det skulle. Hon var lite konstig till beteendet och när jag tittade lite närmare, så såg jag att hon inte öppnade ena ögat riktigt. Jag tog upp henne i handen och tittade lite extra (hon var snäll nog att vara stilla i min hand). Jag kunde först se att ögat var vattnigt, men sedan även att hon hade mindre päls runt ögat och var lite svullen. Som den djurvän jag är vill jag juh inte att hon ska lida, så vi började att ringa veterinären på orten. Inget svar där, så vi tog beslutet att åka upp och kolla. Semester stängt denna veckan. När vi kom tillbaka hem så ringde vi runt till dom närmaste veterinärerna, men det var inge svar. Så nu får vi hålla extra koll på ögat och ringa det första vi gör på Måndag, om det inte blir akut. Frågan är dock vart man skulle ringa. Tror väl inte strömsholm bryr sig om så små djur som Doris. Jag såg inge fel på henne igår och nu när jag kollade videoklippet som jag tog på henne, så hade hon ögat öppet. Det måset ha hänt något nu under natten. Det känns lite hemskt att behöva vänta, bara för att det är helg. För det finns väl inga veterinärer som har öppet imorgon? Update: Vi ringde Agrias veterinärsrådgivning och fick där svaret att ringa en veterinär och få Doris kollad. Så vi ringde upp distriktsveterinären. Hon sa att det kunde pga. Doris höga ålder vara tumör och kostnade skulle då ligga på ca 2000kr (Hutligt) för att låta henne somna in. Efter mycket snack så beslutades det att vi skulle avvakta under helgen och kontakta veterinären på Måndag. Så ikväll ska vi ta och städa lite hos henne och försöka tvätta vid ögat lite och hålla koll på henne. Se till så hon äter och dricker.

Vart är alla Veterinär när man behöver dom?

Ja, vart finns alla veterinär när man behöver rådfråga dom? Vi har nu ringt ett flertal, men inget svar. Ger oss dock inte på att ringa Stömsholm för denna saken, för då får man bara skit för att man ringde.

Idag när vi tittade till Doris, märkte jag att något inte var som det skulle. Hon var lite konstig till beteendet och när jag tittade lite närmare, så såg jag att hon inte öppnade ena ögat riktigt. Jag tog upp henne i handen och tittade lite extra (hon var snäll nog att vara stilla i min hand). Jag kunde först se att ögat var vattnigt, men sedan även att hon hade mindre päls runt ögat och var lite svullen.

Som den djurvän jag är vill jag juh inte att hon ska lida, så vi började att ringa veterinären på orten. Inget svar där, så vi tog beslutet att åka upp och kolla. Semester stängt denna veckan. När vi kom tillbaka hem så ringde vi runt till dom närmaste veterinärerna, men det var inge svar. Så nu får vi hålla extra koll på ögat och ringa det första vi gör på Måndag, om det inte blir akut. Frågan är dock vart man skulle ringa. Tror väl inte strömsholm bryr sig om så små djur som Doris.
Jag såg inge fel på henne igår och nu när jag kollade videoklippet som jag tog på henne, så hade hon ögat öppet. Det måset ha hänt något nu under natten.

Det känns lite hemskt att behöva vänta, bara för att det är helg. För det finns väl inga veterinärer som har öppet imorgon?

Update: Vi ringde Agrias veterinärsrådgivning och fick där svaret att ringa en veterinär och få Doris kollad. Så vi ringde upp distriktsveterinären. Hon sa att det kunde pga. Doris höga ålder vara tumör och kostnade skulle då ligga på ca 2000kr (Hutligt) för att låta henne somna in. Efter mycket snack så beslutades det att vi skulle avvakta under helgen och kontakta veterinären på Måndag. Så ikväll ska vi ta och städa lite hos henne och försöka tvätta vid ögat lite och hålla koll på henne. Se till så hon äter och dricker.

Allt bara går i motgångar!

Har haft några off dagar nu. I Tisdags var jag på ett möte med FIA-projektet igen och naiv som jag är, trodde jag det skulle ge mig något, men nädå. Det är som allt annat. Semestrar och väntan... Helt ärligt, så vet jag inte hur mycket skit en människa kan ta. Det händer juh inget. Känns som man står där på ruta NOLL och trampar i gyttja, man kommer bara inte framåt. Det jobbiga är att få höra hela tiden att man kan se tecken på dom "sjukdomarna" som jag väntar på att få utredda, vilket jag inte vill ska vara så. Jag vill inte ta mer skit, för det kommer jag att få göra om jag får dom två diagnoserna. Vill Inte! Sedan är det andra saker som dom tycker man ska vänta med tills man fått utredningen och fått diagnosen. Det gör inte mitt mående just nu så jävla bra. Jag bara önskar att något, någon gång kunde gå åt rätt håll och vara positivt. För just nu känns det som det är det ena negativa efter det andra. Inget går fort när det är sommar, allt stannar av. Det är semestrar på det ena och det andra stället. Det är inget företag som tar på sig att ta in en praktikant denna tiden på året, just pga. att det är sommartid och semestrar. Speciellt inte när man ligger på noll och får börja från början. Vilket för mig känns lite förnedrade att höra. Att man ligger på noll i erfarenhet. Visst jag är inte högutbildad och det var flera år sedan jag hade praktik, sommarjobb, vikariat, men jag har juh endå livserfarenhet. Fast det räknas tydligen inte. Allt känns så omöjligt och frustrerande just nu.

Allt bara går i motgångar!

Har haft några off dagar nu.
I Tisdags var jag på ett möte med FIA-projektet igen och naiv som jag är, trodde jag det skulle ge mig något, men nädå. Det är som allt annat. Semestrar och väntan... Helt ärligt, så vet jag inte hur mycket skit en människa kan ta. Det händer juh inget. Känns som man står där på ruta NOLL och trampar i gyttja, man kommer bara inte framåt.

Det jobbiga är att få höra hela tiden att man kan se tecken på dom "sjukdomarna" som jag väntar på att få utredda, vilket jag inte vill ska vara så. Jag vill inte ta mer skit, för det kommer jag att få göra om jag får dom två diagnoserna. Vill Inte! Sedan är det andra saker som dom tycker man ska vänta med tills man fått utredningen och fått diagnosen. Det gör inte mitt mående just nu så jävla bra.

Jag bara önskar att något, någon gång kunde gå åt rätt håll och vara positivt. För just nu känns det som det är det ena negativa efter det andra.
Inget går fort när det är sommar, allt stannar av. Det är semestrar på det ena och det andra stället. Det är inget företag som tar på sig att ta in en praktikant denna tiden på året, just pga. att det är sommartid och semestrar. Speciellt inte när man ligger på noll och får börja från början. Vilket för mig känns lite förnedrade att höra. Att man ligger på noll i erfarenhet. Visst jag är inte högutbildad och det var flera år sedan jag hade praktik, sommarjobb, vikariat, men jag har juh endå livserfarenhet. Fast det räknas tydligen inte.
Allt känns så omöjligt och frustrerande just nu.

Måndag - Vägningsdag!

Då var det Måndag och det betyder vägningsdag, men denna Måndagen är lite udda. Då jag helt glömde bort att blogga förra månadagen, så kommer jag även ta med den här.

13/6 - 11 Förra veckan då jag vägde mig, så visade vågen 126,7 kg, -1 kg vilket betyder -30,9 kg totalt. Tidigare under veckan hade jag tjuv vägt mig och blev stolt när jag såg att jag gått över -30 kg. Det kändes otroligt kul.

Så idag visade vågen 123,9 kg, -2,8 kg vilket betyder -33,7 kg totalt. Vilket jag är jätte nöjd över. Vilket har gjort att jag fått ett litet sug att lägga in en högre växel på både träning och motion. Nu är det bara att hålla sig kvar och kämpa på.
Åh för att bjuda er bloggläsare på något, så kommer här tre ansiktsbilder.Måndag - Vägningsdag!

Då var det Måndag och det betyder vägningsdag, men denna Måndagen är lite udda. Då jag helt glömde bort att blogga förra månadagen, så kommer jag även ta med den här. 13/6 - 11 Förra veckan då jag vägde mig, så visade vågen 126,7 kg, -1 kg vilket betyder -30,9 kg totalt. Tidigare under veckan hade jag tjuv vägt mig och blev stolt när jag såg att jag gått över -30 kg. Det kändes otroligt kul. Så idag visade vågen 123,9 kg, -2,8 kg vilket betyder -33,7 kg totalt. Vilket jag är jätte nöjd över. Vilket har gjort att jag fått ett litet sug att lägga in en högre växel på både träning och motion. Nu är det bara att hålla sig kvar och kämpa på. Åh för att bjuda er bloggläsare på något, så kommer här tre ansiktsbilder.

 
RSS 2.0