Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Nya kläder

Ny kanske man inte kan säga, men för mig är dom nya. Skulle ha bloggat om detta tidigare, men tiden har bara rusat iväg. Måndag 7 mars fick jag ett paket med posten från Malin, som är en riktigt bra vän. Hon skulle städa ur lite hemma och frågade om jag var intresserad av några kläder och det är juh klart jag är.

Så i paketet låg.

Röd tröja - Den var lite tajt, men det är ingen fara för att den kommer bli bra både nu och framöver.

Mörkblå tröja - Blev nog direkt en favorit och sitter helt okej, men samtidigt går det nog att ha den ett tag framöver också. Enormt mysig typ av tyg också.

Grön randig tröja - Jag vet inte vad det är med mig och randigt, men jag gillar det. Satt lite tajt, men snygg urringning och jag gillar lite tajta plagg. Då vet man även att man kan ha dom lite längre fram också.

Brun tröja och blommog byxa (Pyamas) - Tröjan kunde jag ha nu, men den satt tajt och det är juh bra då man kan ha den en tid framöver. Byxorna var dock små, men det är lika positivt det också för då har jag något att kämpa mot att komma i.

Blåa mjukisbyxor - Likadana som jag själv äger och i mitt fall är dom nog mer redo för sopporna, men dom hon hade skickat såg nästan oanvända ut. Jag gillar verkligen denna typen av byxa, att ha på mig hemma. Det bästa var att dom var lite tajta, så det blir perfekta att ha framöver.

Som ni kan se är mina rätt slitna och skulle verkligen behöva läggas i sopporna.

Jag blev så otroligt glad och chockad på samma gång, när hon frågade om jag var intresserad. Har juh inte råd just nu att lägga pengar på kläder och vill inte heller just nu, då jag vet att jag kommer behöva mer kläder i mindre storlek framöver. Åh det var jätte bra att en del av plaggen var tajta, för då vet jag att jag kommer kunna ha dom framöver.
Tack snälla vännen! Tänk att man har en sån bra vän som du.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...