Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Läkarbesök med provtagning!

Idag var jag iväg till VC på läkarbesök för eksemen/utslagen som jag tidigare nämt om (här). Åh troligtvis har vi haft rätt hela tiden. Läkaren trodde att det var psoriasis och jag har juh även det i släkten, men för att få svart på vitt så tog dom prover. Det var det värsta jag varit med om. Först skulle dom bedöva och i vänster armen gick det väl okej (jag som är nålrädd som bara fan), men jag tvekade verkligen när han skulle bedöva på vänster sida i hårbotten. Snacka om smärta, men nu är det gjort och det känns verkligen bra. Nu är det bara att vänta på svaren. Fick en gel utskriven, men jag skulle återkomma om jag inte hade frikort då den var rätt dyr. Så nu får jag gå omkring med "plåster" i håret på vänster sida och på vänster arm i ett par dagar framöver. Snacka om att man ser skottskadad ut. *fniss*

Läkarbesök med provtagning!

Idag var jag iväg till VC på läkarbesök för eksemen/utslagen som jag tidigare nämt om (här). Åh troligtvis har vi haft rätt hela tiden. Läkarne trodde att det var psoriasis och jag har juh även det i släkten, men för att få svart på vitt så tog dom prover. Det var det värsta jag varit med om.
Först skulle dom bedöva och i vänster armen gick det väl okej (jag som är nålrädd som bara fan), men jag tvekade verkligen när han skulle bedöva på vänster sida i hårbotten. Snacka om smärta, men nu är det gjort och det känns verkligen bra. Nu är det bara att vänta på svaren. Fick en gel utskriven, men jag skulle återkomma om jag inte hade frikort då den var rätt dyr.

Så nu får jag gå omkring med "plåster" i håret på vänster sida och på vänster arm i ett par dagar framöver. Snacka om att man ser skottskadad ut. *fniss*

Paket igen!

För en vecka sedan kom paketet från e.l.f och som jag då skrev (här) hade det blivit lite fel. Jag kontaktade kundtjänst och fick ett snabbt svar tillbaka och erbjudandet att få en borsta i standard storlek i stället. Så idag kom äntligen den borsten. Jag trodde dock att det skulle ta lite längre tid, så jag måste ge ett stort Plus till e.l.f´s kundtjänst. Snabba och väldigt bra bemötande (om man kan kalla det så via mail).

Paket igen!

För en vecka sedan kom paketet från e.l.f och som jag då skrev (här) hade det blivit lite fel. Jag kontaktade kundtjänst och fick ett snabbt svar tillbaka och erbjudandet att få en borsta i standard storlek i stället.

Så idag kom äntligen den borsten. Jag trodde dock att det skulle ta lite längre tid, så jag måste ge ett stort Plus till e.l.f´s kundtjänst. Snabba och väldigt bra bemötande (om man kan kalla det så via mail).

Måndag - Vägningsdag!

Måndag igen. Idag visade vågen på 128,9kg och det betyder -1,5kg och totalt blir det nu -28,7kg. Jag är riktigt nöjd att det börjar bli lite mer minus på vågen nu, efter att haft två veckor med väldigt lågt minus. Jag vet minus är bättre än plus, när det gäller vikten.

Måndag - Vägningsdag!

Måndag igen. Idag visade vågen på 128,9kg och det betyder -1,5kg och totalt blir det nu -28,7kg. Jag är riktigt nöjd att det börjar bli lite mer minus på vågen nu, efter att haft två veckor med väldigt lågt minus. Jag vet minus är bättre än plus, när det gäller vikten.

Gårdagen var inge vidare!

Nä, gårdagen var verkligen inge vidare. Inte nog med att jag fick dras med tjej-veckan, så hade jag ett möte som verkligen inte blev som jag trodde. Jag gjorde juh via AF Rehab en utredning för dyslexi, men som även visade något helt annat också. Det var om det mötet handlade, om man skulle göra en fortsatt utredning eller inte. Vad tror ni? Ja, utredning, men vänte tiden är ca 1 år eller mer. Under tiden jag väntar var någon form av aktivitet mer lämpat för mig. Det var även nära på att jag hade kommit hem med en ny sjukskrivning (som FK hade kunnat håna mig mer med), men jag sa ifrån där. Jag vill juh vara frisk, fast jag inte är det och nu är jag tydligen sjukare också. Så det lilla hoppet och ljuset som man såg, ser man nu inte skymten av. Åh det känns fruktansvärt. Det jobbigaste var dock att sätta sig ner med sin Älskling och berätta allt om mötet. Jag hade en stor klump i magen hela tiden. Hur skulle han reagera på det jag berättade, men det gick bra. Visst tycker även han att det är tråkigt att det nu blev som det blev, men ser endå det positiva i att jag får göra en utredning och veta vad felet är. Under mötet fick jag några tänkbara svar, men sedan är frågan hur grava dom är och det är väl mer det som ska utreda. Jag själv hade hoppats på att dom skulle säga att det bara var kraftig dyslexi, men tyvärr var det som sagt värre och det tog hårt på mig. Så inatt har jag sovit extra dåligt och får nu dras med värk i ryggen pga. att jag sovit oroligt. Så nu är det bara att ta en dag i taget och försöka hoppas på det bästa.

Gårdagen var inge vidare!

Nä, gårdagen var verkligen inge vidare. Inte nog med att jag fick dras med tjej-veckan, så hade jag ett möte som verkligen inte blev som jag trodde.
Jag gjorde juh via AF Rehab en utredning för dyslexi, men som även visade något helt annat också. Det var om det mötet handlade, om man skulle göra en fortsatt utredning eller inte. Vad tror ni? Ja, utredning, men vänte tiden är ca 1 år eller mer. Under tiden jag väntar var någon form av aktivitet mer lämpat för mig. Det var även nära på att jag hade kommit hem med en ny sjukskrivning (som FK hade kunnat håna mig mer med), men jag sa ifrån där. Jag vill juh vara frisk, fast jag inte är det och nu är jag tydligen sjukare också.

Så det lilla hoppet och ljuset som man såg, ser man nu inte skymten av. Åh det känns fruktansvärt. Det jobbigaste var dock att sätta sig ner med sin Älskling och berätta allt om mötet. Jag hade en stor klump i magen hela tiden. Hur skulle han reagera på det jag berättade, men det gick bra. Visst tycker även han att det är tråkigt att det nu blev som det blev, men ser endå det positiva i att jag får göra en utredning och veta vad felet är. Under mötet fick jag några tänkbara svar, men sedan är frågan hur grava dom är och det är väl mer det som ska utreda.
Jag själv hade hoppats på att dom skulle säga att det bara var kraftig dyslexi, men tyvärr var det som sagt värre och det tog hårt på mig. Så inatt har jag sovit extra dåligt och får nu dras med värk i ryggen pga. att jag sovit oroligt.

Så nu är det bara att ta en dag i taget och försöka hoppas på det bästa.

Paket!

Det finns väl inget som är så underbart som att hämta ut ett paket, speciellt en dålig dag som denna (både dåligt väder och sämre besked). Åh veckan har innefattat några paket efter mycket shopping, men ibland måste man få unna sig lite.

Tidigare i veckan fick jag ett efterlängtat paket från E.l.f. Efter att missat flera erbjudnings koder så kunde jag bara inte motstå när dom hade 50% av Mineralborstarna. Jag beställde båda kiten, men hade tyvärr lite otur att få i den ena två Concealer Brush istället för en Concealer Brush och ett Eye Blending Brush.
Kontaktade E.l.f´s kundtjänst direkt och dom är lika snabb och vänlig som vanligt. Dom bad om ursäkt och skulle skicka en Bamboo Blending Eye Brush (Standard storleken) istället. Vilket man inte tackade nej till. Tackar!
Kunde heller inte motstå att även beställa deras Mechanical Eyelash Curler, Studio conditioning lip balm SPF 15 - Nice & Natural och Studio Blush - Gotta Glow.

Även tidigare i veckan kom ett paket från Eleven.se. Mannen behövde lite nytt till håret och då passade jag på att även beställa två borstar från EcoTools (det var 10% på eko-produkter) och Too Faced kit (kitet som var slut just då hos BeautyBay. Vilket jag fick ångra efter helgen, då dom fått in den igen).

Idag kom beställningen från BeautyBay och det var verkligen rätt tid att komma på, då jag haft en jobbig dag pga. många orsaker. Det blev kanske lite mer shopping än jag tänkt från början, men vad 17. Fick en del pressent pengar och det är då jag kan unna mig. Det blev två Too Faced kit, Urban decay 24/7 - Zero, UDPP - sin och två kit mini nagellack från OPI.

Nu väntar jag bara på den nya borsten från E.l.f och eBay varan som jag beställt. Jag tog och chansade och beställde det där smyckestället som jag så länge velat ha och på eBay finns dom för mycket bättre pris också. Så det paketet väntar vi på med spänning.

Jag är även lite sugen på att beställa några borstar från Sigma Makeup, men jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra. Håller på att överväga att spara och kosta på ett webhotell, saknar verkligen det där att fixa med hemsidor. Ska nog fundera ett tag till eller kanske hoppas på att hitta någon bra rabattkod. Man kanske kan göra allt, Borstar, Webhotell och spara.

Nä, vad skulle man få det ifrån? Hihi. Ibland blir det bara såhär och det är väl tur att inte varje månad är sånhär. Nu var det juh ett tag sedan jag shoppade loss och känner verkligen att jag skulle behöva både något nytt (då det inte är någon idé att köpa kläder) och uppiggande för kropp och själ. Åh det finns juh trots allt en tjej i mig också. *fniss*

Har även haft lite funderingar på om man inte skulle göra en "Haul" och lägga upp på YouTube, men åh andra sidan vem skulle vara intresserad?.

Genomgång av träningen.

Tidigare idag var jag hos sjukgymnaten och hade en genomgång av träningen. Vilket program vi skulle lägga upp och testade några nya övningar också. Det känns riktigt bra och nästa fredag kör vi igång. Ska börja med en gång i veckan som sedan ska leda till två gånger i veckan, då en av dagarna ska vara träning på egenhand.

Genomgång av träningen.

Tidigare idag var jag hos sjukgymnaten och hade en genomgång av träningen. Vilket program vi skulle lägga upp och testade några nya övningar också.

Det känns riktigt bra och nästa fredag kör vi igång. Ska börja med en gång i veckan som sedan ska leda till två gånger i veckan, då en av dagarna ska vara träning på egenhand.

Måndag - Vägningsdag!

Jaha, då var det måndag igen. Idag visade vågen på 130,4kg och det betyder -0,8kg och totalt blir det nu -27,2kg. Jag är inte nöjd, men jag vet vad felet ligger och ska nu börja ändra det. Börjar juh träna hos sjukgymnasten nu på torsdag och tror verkligen att det kommer hjälpa lite på traven. Man får fortsätta kämpa och göra så gott man kan och se vart det leder. Förhoppningsvis med mer minus på vågen.

Måndag - Vägningsdag!

Jaha, då var det måndag igen. Idag visade vågen på 130,4kg och det betyder -0,8kg och totalt blir det nu -27,2kg. Jag är inte nöjd, men jag vet vad felet ligger och ska nu börja ändra det. Börjar juh träna hos sjukgymnasten nu på torsdag och tror verkligen att det kommer hjälpa lite på traven. Man får fortsätta kämpa och göra så gott man kan och se vart det leder. Förhoppningsvis med mer minus på vågen.

Träning!

Nu känns det verkligen bra. Har nästan nyss varit hos sjukgymnasten och pratat lite om hur vi ska lägga upp träningen. På torsdag ska jag tillbaka. Då ska vi gå igenom lite och formulera träningen så den passar mig nu. Har även fått en liten hem uppgift att ta fram cykeln (Ni vet den där nästan alla har ut i sitt garage/förråd som väntat på våren) och cyka lite innan torsdagen. Så det ska jag försöka hinna med. Det ska bli så skönt att få komma igång igen efter det lite för långa uppehållet. Hela min kropp skricker TRÄNING nu och det känns fantastiskt. Jag vet att jag kommer må så mycket bättre när jag börjar träna igen. Är väl lite rädd för sommarstängt på VC här i mitten av sommaren, men det ska jag nog klara av endå.

Träning!

Nu känns det verkligen bra. Har nästan nyss varit hos sjukgymnasten och pratat lite om hur vi ska lägga upp träningen. På torsdag ska jag tillbaka. Då ska vi gå igenom lite och formulera träningen så den passar mig nu. Har även fått en liten hem uppgift att ta fram cykeln (Ni vet den där nästan alla har ut i sitt garage/förråd som väntat på våren) och cyka lite innan torsdagen. Så det ska jag försöka hinna med.

Det ska bli så skönt att få komma igång igen efter det lite för långa uppehållet. Hela min kropp skricker TRÄNING nu och det känns fantastiskt. Jag vet att jag kommer må så mycket bättre när jag börjar träna igen. Är väl lite rädd för sommarstängt på VC här i mitten av sommaren, men det ska jag nog klara av endå.
RSS 2.0