Antal besökare:Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

2014-2015

Livet har verkligen kommit av sig totalt.
Jag hade så mycket planerat och ville verkligen komma igång med bloggen igen. Ha något att göra som jag gillar, men det kom av sig. Det privata livet tog över tyvärr.
Åh sommaren 2014 fick vi även se det första positiva graviditetstestet, tre skulle bli fyra!
Det var lite svårt att ta in det hela och väntan på den där magiska veckan, då man skulle få berätta för andra var olidlig. Oron låg och tryckte.
När väl KUB kom och vi för första gången fick se det lilla livet, så började det gå in att tre verkligen skulle bli fyra. Att dottern skulle bli stora syster. Åh denna gången ville inte det lilla livet i magen visa vad det var.
Måste erkänna att inte veta var både jobbigt och spännande på samma gång. Blir det en tjej till eller ska det bli en pojke nu. Graviditeten i sig var lika underbar som med dottern, inga direkta problem och allt såg bra ut hela tiden. Och det var ett livligt liv där inne och en förväntansfull storasyster, som kanske inte riktigt fattade allt.
På ett av besöken hos BM fick dottern följa med och när vi skulle höra hjärtljuden så sa hon "Dammsugare"! Japp, mamma hade en dammsugare i magen. hehe. Den där tjejen kan komma med dom bästa kommentarerna.
Dom sista veckorna var dock väldigt jobbiga psykiskt för mig. Trodde verkligen andra barnet skulle komma lite tidigare, så som sin storasyster, menar blev det verkligen inte. I efter hand kände jag mig dum, som kände som jag gjorde, men fick mycket bra stöd av BM. På BF 22 Febeuari 2015 kom äntligen vårt andra barn en underbar flicka. 😊 Åh, nä jag blev inte besviken. Hon är så totalt underbar, så som sin storasyster och otroligt lik sin storasyster. Så vi har två underbara, perfekta flickor.
Efter allt som vi fick gå igenom med stora tjejen, så har vi tagit igen den missade tiden totalt nu med lillasyster. Njutit till max med våra nya familjemedlem och storasyster så klart. Hon är så otroligt stolt över sin lillasyster. Helt otroligt att se dom båda tillsammans, man blir helt varm i hjärtat.
Jag tänkte försöka nu efter allt att ta tag i bloggen igen, men vi får väl se. Frånvaron har dock berott på livet och alla förändringar.
RSS 2.0